08.06.2007. / 19:50

Autor: Martina Zeković

NOGOMET

Robert Kovač potpisat će trogodišnji ugovor s Dinamom

Jedan od najboljih hrvatskih igrača svih vremena Robert Kovač priključit će se Dinamu i potpisati ugovor na tri godine, objavljeno je na službenim stranicama NK Dinama. Izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić i sportski direktor Zoran Mamić petak su proveli u Torinu u razgovoru s Robertom.

"Iznimno mi je drago da smo uspjeli okruniti razgovore, te da ću se priključiti Dinamu. Svjestan sam uloge koja se od mene očekuje i vjerujem da neću razočarati naše navijače. Dinamo je veliki klub koji ponovno zaslužuje i europski uspjeh. Definitivno dolazim u Dinamo i ništa me više u tome ne može spriječiti. Još moram samo razriješiti sve odnose s Juventusom i nakon toga se priključujem mojoj novoj momčadi", kazao je Kovač.

Zdravko Mamić nije skrivao oduševljenje kazavši kako je ovo veliki korak ka velikim rezultatima. "S Robertom Kovačem Dinamo definitivno dobiva novu dimenziju. Moram naglasiti da su razgovori od prvog trenutka tekli u prijateljskom tonu i da nas ništa nije moglo omesti u uspješnom okončanju. Čestitam Robertu, ali i Dinamovim navijačima, koji su dobili novog, ali i starog junaka Maksimira. Nakon što se "razdruži" s Juventusom, Robert Kovač će se priključiti novoj momčadi", rekao je Mamić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika