09.06.2007. / 12:20

Autor: Melisa Skender

Extra galerija

Slatke klinke nekad, danas kraljice skandala

Najčešće spominjane kao problematične, Paris Hilton, Britney Spears, Lindsay Lohan i Nicole Richie u pravilu su imale djetinjstvo tijekom kojega su lako mogle usvojiti pomalo uvrnute stavove o životu i ljudima. Pored toga, bile su baš slatke klinke…

Fotogalerija

  • «Paris kaže da je postala buntovnica zbog toga što sam ja nastojala uvijek kontrolirati sve oko sebe», otkriva Kathy Hilton, supruga Ricka Hiltona s kojim je u braku posljednjih 27 godina.
  • Nicole Richie su, kad joj je bilo tri godine, posvojili su pjevač Lionel Richie i njegova supruga Brenda od koje se kasnije razveo.
  • Lidsay Lohan počela se još kao djevojčica pojavljivati na TV reklamama, a o njezinoj je karijeri brinula mama Dina Lohan. Njezin pak otac, Michael Lohan od kojega se majka razvela, dio vremena provodio je u zatvorima, a dio na slobodi.
  • I Britney Spears čiji je otac Jaime Spears jednom prilikom potegnuo pušku na fanove koje je zatekao na svom posjedu u Louisiani, a majka od koje se razveo, Lynne Spears, za medije je izjavila kako Britney čitav svoj javni nastup temelji na imitiranju svoje majke Lynn.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika