12.06.2007. / 11:58

Autor: Martina Zeković

ŠPANJOLSKA

Real Madrid i bwin potpisali veliki sponzorski ugovor

Španjolski nogometni klub Real Madrid Club i vodeći priređivač za online gaming entertainment bwin, potpisali su ugovor kojim će austrijska multinacionalna kompanija postati glavni sponzor kluba u naredne tri sezone. Logo tvrtke bwin bit će prisutan na kompletnoj sportskoj opremi Real Madrida počevši od sezone 2007-08.

Glavni razlog partnerstva između ova dva branda je njihov zajednički doprinos za održivost i njegovanje sporta s jedne, te vrijednosti kao što su moć, dinamika i tehnološka inovacija s druge strane. Na taj način će se Real Madrid i tvrtka bwin emocionalno povezati s milijunima ljubitelja sporta diljem svijeta.

"Globalna perspektiva naše tvrtke i samog razvoja našeg branda zahtijeva partnera s istim pogledima. I upravo u vidu Real Madrida - istinske globalne legende na svom području - pronašli smo takvog partnera. Veselimo se timskom radu s namjerom da oba partnera ostvare svoje ambiciozne ciljeve”, izjavio je Manfred Bodner.

Predsjednik Real Madrida Ramón Calderón dodao je da je ovim partnerstvom napravljen " još jedan korak prema ostvarenju našeg cilja - partnerski odnos s vodećim međunarodnim tvrtkama. bwin je vodeći svjetski igrač zahvaljujući svom iskustvu i involviranosti u sportska sponzorstva. Pored ostalih karakteristika, riječ je o iznimno kreativnoj, dinamičnoj i nadasve mladoj tvrtki koja traži još bliži dodir sa ljubiteljima sporta diljem svijeta”.

Vezane vijesti

Više desetaka tisuća prosvjednika u Madridu

Više desetaka tisuća prosvjednika u Madridu

Pod sloganom "Ne igrajte se s obrazovanjem i zdravljem" više desetaka tisuća ljudi prosvjedovalo je u nedjelju u Madridu protiv novih mjera štednje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika