12.06.2007. / 23:17

 

U novom broju Extre

Danči i Robač osupnuti, za Extru komentiraju kreacije s Hvara

Stilisti Danči i Robač nekoliko su se dana, za trajanja Hrvatskog radijskog festivala, znojili na Hvaru pokušavajući dokučiti kako se suvremeni modni trendovi interpretiraju na brdovitom Balkanu; priznat ćete - nimalo lagano, ali momci su, baš kao i svaki put, bili na visini zadatka

Extrini modni stručnjaci nisu bili impresionirani viđenim - Robač je poručio zvijezdama da se više potrude sljedeće godine, a Danči je zaključio da su na obadvije večeri najbolje odjeveni bili Pjerino Bebić i grad Hvar.

Maja Šuput

Robač: Ovo bi bilo fora da je oblekla prije par sezona. Ove ljubičaste gazice svezane oko vrata već dugo nisu vani u modi. A ovaj zlatni kostimčić se uopće ne razlikuje od njene kože pa mi još uvijek nije jasno je li ona ispod te gaze gola ili obučena.

Danči: Draga Majo ove cice smo već vidli nekoliko puta tak da si si mogla obuć nekaj veće od salvete. A ovu lila krpu si mogla i preskočiti.

Jole

Robač: On isto fura kameru sa sobom. Košulja izgleda kao da su mu je djeca iz vrtića darovala. Sviđa mi se jedino ovaj bijeli špic papak.

Danči: Ima još jedna narodna poslovica a ta je: Šareno je i budali drago. Ak si je već htjel nekaj šareno, mogel si je kupit nekaj s uzorkom, a ne namazat mačku s bojom i pustit ju da trči po košulji.

Toše

Robač: Tošica naš dragi se baš lepo zrihtal. Mamica ga je fino počešljala, lepa kragnica, fini puloverčić i dobre, stare trapke. Samo ne znam zakaj autostopira.

Danči: Baci fen u smeće i češljaj se normalno jer imaš tolko dobar glas da uopće nije važno kak si obučen. Iako si loše obučen.

Vlatka Pokos

Robač: Vlatkica nije dugo čekala, odmah je krenula u obnavljanje garderobe i to vrlo uspješno. Bravo Vlatkice!

Danči: Šteta kaj je gospodična Pokos od četiri milijuna kuna obukla samo šest tisuća. Nadamo se da je ponijela barem još sto tisuća kaj je ostalo u koferu i šteta kaj smo je u toj haljini već vidli, jer izgleda da od njih stotinjak nosi samo par.

Atomik Harmonik

Robač: Špela i Tejči – bravo deklice! Pokažite malo kaj se fura u Europi.

Danči: Što se mode tiče, Slovenci izgleda sve uzore pronalaze u ukrajinskim transvestitima. A dok su pjevale, sam slične zvukove čul jedanput kad sam bil na kolinju.

Emina Arapović

Robač: Ovakav uzorak zebre furaju još samo navijači Partizana.

Danči: Za ovu curu mi je jako žao što se zatekla na zebri baš kad su farbali zebru na Smičiklasovoj i stvarno je grozno da još tri auta prešla prek nje. Sreća da nije teže ozljeđena.

Zorica Andrijašević - Dona

Robač: Joj Bože kaj ste mi to stavili pred oči, osljepil bum. Ovo je prekričavo, jedino mi se sviđa ova praktična rupa na šeširu, dobro dođe kad glava zakuha.

Danči: Ak' je ovo trebala bit Crvenkapica onda je imala krivi uzor jer ovu Crvenkapicu ni vuk ne bi pojeo. Malo je fulala.

Ostale kritike pročitajte u novom broju Extre

Fotogalerija

  • Danči i Robač patili su na Hvaru uslijed modnog ataka koji je vrijeđao njihov rafinirani ukus
  • Maja Šuput: cice smo već vidli a lila krpu je mogla i preskočit
  • Jole: ne namazat mačku bojom i pustit ju da trči po košulji. NE!
  • Toše: mamica ga fino zrihtala, al zakaj autostopira?!
  • Vlatka Pokos: šteta kaj je od par milijuna obukla sam par tisuća
  • Atomik Harmonik: Slovenci modne uzore nalaze u ukrajinskim trasvestitima
  • Emina Arapović: kaj ta mala navija za Partizan?
  • Zorica Andrijašević - Dona: ovakvu Crvenkapicu ni vuk ne bi pojeo

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika