13.06.2007. / 14:42

Autor: Martina Zeković

TV INTERVJU

Da nisu prinčevi William bi bio pilot, a Harry vodič na safariju

Povodom rođendana poginule britanske princeze Diane, njezini sinovi William i Harry organizirali su koncert koji će se 1. srpnja održati u Londonu. Ovog kolovoza obilježava se i deseta godišnjica njezine tragične smrti.

U svom prvom intervjuu za jednu američku televizijsku kuću, prinčevi William i Harry su izjavili da će ih sumnje vezane za majčinu smrt i ono što se dogodilo u tunelu "proganjati čitav život". Priznali su da ne prođe niti jedan dan da se ne sjete majke i kako bi jako željeli nastaviti njezino nasljeđe. Obzirom da je Diana oduvijek željela da joj sinovi normalno odrastaju, William i Harry to nastoje činiti, ali, kako kažu, uvijek postoje ljudi koji im to predbacuju".

Što se tiče majčine desete godišnjice smrti, prinčevi su kazali kako je posljednjih deset godina za njih posebno polako prolazilo. "Uvijek su nas podsjećali na ono što se dogodilo. Uvijek ćemo o tome razmišljati. Nitko nikada neće znati što se u tom tunelu stvarno dogodilo, a nas će to uvijek "kopati", kazao je Harry.

Prinčevi su objasnili kako ne žele da ih netko voli samo zbog toga što oni predstavljaju. "Našim prijateljima je isto tako teško jer druženje s nama nosi veliki teret. Vjerujte mi, veliki teret", kazao je William.

Na pitanje čime bi se htjeli baviti da im prezime nije Windsor, mladići su imali različite odgovore. William je kao dijete želio biti policajac, ali bi sada ipak više volio biti pilot helikoptera radeći za UN. Harry bi volio živjeti u Africi radeći kao vodić na safariju.

"Ja mislim da bi on ipak najrađe sjedio, igrao kompjuterske igrice i pio pivo", rekao je William šaleći se s bratom.

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika