13.06.2007. / 16:12

Autor: Marijana Zrinjski

Extra zona

Mirela Rupić: "Goran Višnjić nije otac mog djeteta"

Hollywoodski glumac Goran Višnjić porijeklom iz Šibenika, u svom rodnom gradu dobio je prije četiri mjeseca vanbračnu kćer, objavio je portal Index. Novinari Extre razgovarali su s Mirelom Rupić, majkom navodnog Višnjićevog djeteta, koja je rekla: "U šoku sam od takvih pitanja i bojim se da ću izgubiti mlijeko". Mirela Rupić je najoštrije demantirala tvrdnje da je Višnjić otac njene dvomjesečne kćeri.

Goran Višnjić i studentica managementa u Šibeniku poznaju se još iz osnovne škole, a viđeni su prošlog ljeta u jednom šibenskom klubu. Na upozorenje prijatelja da se kloni Mirele Rupić, inače razvedene žene s jednim osmogodišnjim djetetom, glumac je navodno kazao: "Šta vam je, to mi je rodica!".

Informacija objavljena na Indexu, da su iz opće šibenske bolnice i obiteljskih krugova potvrdili kako je majka djevojčice, potvrdila da je glumac otac njezinog djeteta, navodno je potekla od babice kojoj se Mirela Rupić povjerila nakon poroda.

Istovremeno, Goran Višnjić u Americi je sa suprugom Ivanom posvajao dijete.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika