13.06.2007. / 17:56

Autor: Nina Tomljanović

ZRAKOPLOVNA KOMPANIJA RYANAIR

Ryanair na letovima Dublin-Pula zabilježio 77.868 putnika

U prvih pet mjeseci, Zračna luka bilježi povećanje broja posjetitelja od 84 posto, zahvaljujući Ryanairu

Niskotarifna zrakoplovna kompanija Ryanair je od prvog leta u listopadu prošle godine iz Londona i u veljači ove godine iz Dublina do Pule doveo više od 35 tisuća putnika, a 50 tisuća rezervacija zabilježeno je na obje linije Pula-London i Pula-Dublin, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare koju su zajednički održali predsjednik Istarske Turističke zajednice Veljko Ostojić, direktor pulske Zračne luke Bruno Rogović i izvršni menadžer Ryanaira za središnju Europu Tomasz Kulakowski.

Očekivanja Ryanair-a su da će u Istru tijekom prve godine poslovanja sa šest letova tjedno dovesti više od 80 tisuća putnika, rekao je Kulakowski te je najavio i nove promotivne letove iz Pule za London i Dublin. U prvih pet mjeseci, Zračna luka bilježi povećanje broja posjetitelja od 84 posto, zahvaljujući Ryanairu.

Do jučer je zabilježeno 77.868 putnika, a ovogodišnji je plan 400 tisuća putnika, istaknuo je Rogović, te dodao kako je Zračna luka u dogovoru s Ryanairom za stalne linije za još neke europske destinacije.

Vezane vijesti

Dvoznamenkasti rast dobiti i prihoda Ryanaira

Dvoznamenkasti rast dobiti i prihoda Ryanaira

Niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair izvijestio je u ponedjeljak o dvoznamenkastom rastu prihoda i dobiti u prvoj polovici fiskalne godine… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika