13.06.2007. / 18:40

Autor: Marijana Zrinjski

NACIONALOVA STIPENDIJA

Odabrano sto finalista "Top stipendije za top studente"

Članovi Stipendijskog vijeća danas su odabrali 100 finalista ovogodišnje akcije „Top stipendija za top studente“, od kojih će njih 30 početkom srpnja ponijeti titulu top studenata.

Ove godine na natječaj se prijavilo rekordnih 685 studenata sa svih hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola. Stipendijsko vijeće koje sačinjavaju prorektori hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola, odlučilo je o finalistima prema ocjenama, broju položenih ispita, godina studija, osvojenim nagradama, preporukama i svim drugim aktivnostima. Idući tjedan 20. lipnja Stiependijska komisija sastavljena od predstavnika tvrtki-partnera odlučit će o konačnim dobitnicima Top stipendije čija imena će biti otkrivena na svečanosti 4. srpnja u 12 sati u hotelu Westin.

Inače, u akciju su se od ove godine uključila sva hrvatska veleučilišta i visoke škole kako bi se akciju približilo provedbi Bolonjskog procesa, a novost je i uključivanje Sveučilišta u Puli koje je započelo sa samostalnim radom prošle godine.

Popis finalista pogledajte na www.topstipendija.net

Vezane vijesti

Vlada manipulira studentima

Vlada manipulira studentima

Plenum Filozofskog fakulteta danas je reagirao na izostanak odluke Vlade RH o subvencioniranju troškova 2. godine diplomskoga studija, koja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika