15.06.2007. / 15:26

Autor: Marijana Zrinjski

"ZLATNI CVIJET EUROPE 2007"

Biograd i Primošten među najljepšima u Europi

Grad Biograd u kategoriji gradova i Primošten u kategoriji mjesta nominirani su među 12 najboljih u svojoj kategoriji i bore se za zlatni, srebreni ili brončani "Zlatni cvijet Europe 2007." koji dodjeljuje Europska asocijacija za cvijeće i krajobraz iz  Bruxellesa.

Iz Ministarstva kulture kazali su da se za nagradu natječe više od 27 tisuća europskih gradova i mjesta od kojih je u užem izboru oko 5600.

Vojko Pleština, predsjednik Europske asocijacije za cvijeće i krajobraz za Hrvatsku sa sjedištem u Splitu, kazao je da će Povjerenstvo za nagrade, boraviti u Biogradu i Primoštenu od 26. do 28. lipnja kako bi se uvjerilo u kvalitetu življenja u tim mjestima kojima se Hrvatska predstavlja međunarodnoj zajednici.

Po njegovim riječima, na glavnoj skupštini asocijacije odlučeno je da se završna svečanost dodjele Zlatnog cvijeta Europe 2008. održi u Splitu u rujnu iduće godine.

Vezane vijesti

Konfliktni načelnik Primoštena s najboljom ispričnicom za sud

Konfliktni načelnik Primoštena s najboljom ispričnicom za sud

Stipe Petrina, kontroverzni načelnik Primoštena, po svemu sudeći jedini je hrvatski političar i građanin kojem se - ne može suditi. Naime, Petrina je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika