16.06.2007. / 13:52

Autor: Nina Tomljanović

AUTOCESTA ZAGREB-RIJEKA

Mesić komentirao sukob HDZ-SDP o troškovima autoceste

Nakon što je saborski zastupnik Ivica Pančić kazao da je profil autoceste Zagreb-Rijeka, zbog korupcije i nezakonitosti porasla za oko 40 milijuna eura u usporedbi s cijenom istaknutom u međunarodnom javnom natječaju, na tu izjavu, na pitanje novinara, izjavu je dao i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić kazavši kako "sve ono što nije objašnjeno treba biti objašnjeno" te da "postoje institucije kojih se to tiče, i koje trebaju provesti rigorozne mjere da se utvrdi činjenično stanje".

Predsjednik Mesić to je kazao, odgovarajući na pitanje novinara na regionalnoj konferenciji "Tranzicijske države: između sjećanja na socijalnu državu i rastuće socijalne isključenosti", koja se danas održala u Zagrebu.

Podsjetimo, Ivica Pančić na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u Hrvatskom saboru ponovio kako nitko iz Vlade nije demantirao informaciju da je cijena izgradnje punog profila autoceste Rijeka-Zagreb porasla za više od 40 milijuna eura. Također je ponovio tvrdnju da je izgradnja te autoceste dodijeljena na nezakonit način konzorciju, koji je kao podizvođače angažirao svoje konkurente na natječaju.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika