18.06.2007. / 11:16

Autor: Goran Jurić

AKCIJA "MAESTRO"

MP3: Propjevao uhićeni iz Fonda za privatizaciju

Josip Matanović, znan još i kao Matanova, jedan od visokih čelnika Hrvatskog fonda za privatizaciju koji je uhićen zbog primanja mita u sklopu akcije "Maestro", osim što se brinuo za sektor pravnih poslova i ispijao kave zarađujući basnoslovne svote novaca imao je dara i za umjetnost. Nakon 28 godina pauziranja od glazbe prijatelji su ga napokon 2004. uspjeli nagovoriti da izda i svoj prvi CD - "Kancone za sjećanje", a 2 godine kasnije sa novim CD-om "Come prima - Kao nekad".

Dok uživate u glazbenim isječcima koje možete skinuti sa naših stranica gospodin Matanović se skupa sa ostalim ljudima osumnjičenima za malverzacije u fondu nalazi se na saslušanju u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu.

Ukoliko se odlučite pomoći gospodinu Matanoviću njegov prvi CD možete nabaviti po akcijskoj cijeno od samo 10.70 Kn, dok ćete za novi morati izdvojiti 89.24 Kn.

Vezane vijesti

Polančec svjedočio o Dalmacijavinu - 'Ništa se nije moglo privatizirati bez...

Polančec svjedočio o Dalmacijavinu - 'Ništa se nije moglo privatizirati bez Sanadera'

Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec ustvrdio je svjedočeći na ponovljenom suđenju u slučaju "mali maestro" da optuženi bivši potpredsjednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika