18.06.2007. / 14:38

Autor: Melisa Skender

Extra galerija

Novi najbolji prijatelji

Obitelj Beckham uistinu se zbližila s Katie Holmes i Tomom Cruisom pa je tako glumački par prisustvovao i na posljednjoj utakmici koju je David Beckham igrao za Real Madrid.

Katie i Victoria dodatno su se zbližile kad su Beckhamovi u L.A.-u tragali za kućom u kojoj će živjeti nakon što David počne igrati za L.A. Galaxy. Victoria se na koncu odlučila za vilu od 11 milijuna dolara u istom dijelu Beverly Hillsa u kojem žive Katie Holmes i Tom Cruise.

Katie Holmes uz Victoriu je, pak, odlučila poraditi na svojem imidžu budući je 28-godišnja glumica do sad mahom bila kritizirana zbog svojeg suviše klasičnog i staromodnog načina odijevanja. Katie Holmes i kosu je skratila tako da postaje sve sličnija svojoj novoj, britanskoj prijateljici, a jedino što pri tome brine Toma Cruisa jesu potrošačke navike njegove mlade supruge koja je, od kako se druži s Victoriom, počela puno više trošiti na krpice.

Tomu Cruisu je naime, zbog njegove zaluđenosti Scientologijom, rejting u neprestanom opadanju, dok se David Beckham na nedavno objavljenoj Forbesovoj listi 100 najmoćnijih poznatih osoba s 43 popeo na čak 15 mjesto zahvaljujući višemilijunskom ugovoru s novim klubom.

Fotogalerija

  • Victoria Beckham sa sinovima, Davidovom sestrom Sandrom i bračnim parom Cruise na utakmici Real Madrida i Mallorce
  • Kad je Real Madrid postigao i treći zgoditak Tom Cruise i Katie Holmes još jednom su u javnosti demonstrirali koliko se ljube
  • David Beckham sa sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom nakon utakmice
  • Prijatelji su večer nastavili objedom u vrhunskom madridskom restoranu El Xistu i potom otišli u Shabay, noćni klub u kojem su tulumarili do sedam ujutro

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika