18.06.2007. / 15:38

Autor: Marijana Zrinjski

DODJELA ZLATNE DIONICE

INA proglašena Zlatnom dionicom godine

Na dodjeli Zlatne dionice koja je danas održana u organizaciji Zagrebačke burze, tjednika Lider, HRT-a i Kapital kluba, INA je dobitnik Zlatne dionice godine te industrijske dionice godine u sektoru ostalo. Financijskom dionicom godine proglašena je dionica Croatia osiguranja, turističkom dionicom Maistra, tvornica šećera Viro dobila je nagradu za industrijsku dionicu godine u kategoriji hrana i lijekovi, a Dalekovod za industrijsku dionicu u sektoru pomorstvo, promet, veze i gradnja. Posebnu nagradu za doprinos hrvatskim tržištima kapitala dobila je Raiffeisen banka.

Na svečanosti su dodijeljene i dionice desetljeća, a dionicom desetljeća proglašena je dionica Plive. Ona je također proglašena i dionicom desetljeća u kategoriji industrijske dionice. Financijska dionica desetljeća je dionica Zagrebačke banke, a turističkom dionicom desetljeća proglašena je dionica Plave lagune.

Premijer Ivo Sanader koji je prisustvovao događaju, komentirao je i aktualne događaje vezane uz razotkrivanje korupcije u Hrvatskom fondu za privatizaciju, te kazao kako se Vlada i dalje bori protiv svih oblika korupcije i kriminala u zemlji.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika