Objavljeno u Nacionalu br. 605, 2007-06-19

Autor: Marina Biluš

GAZETA

Top stipendiji prestižni Grand Prix

Na prvoj dodjeli nagrada hrvatske Udruge za odnose s javnošću nagrađena akcija tjednika Nacional

IVI PUKANIĆU, predsjedniku Uprave NCL Media Grupe nagradu je uručio stalni predstavnik UNP-a u Hrvatskoj Yuri AfanasievIVI PUKANIĆU, predsjedniku Uprave NCL Media Grupe nagradu je uručio stalni predstavnik UNP-a u Hrvatskoj Yuri AfanasievNa prvoj dodjeli Grand Prixa - nagrade koju dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću, akcija Top stipendija za Top studente, koju od 2002. godine organizira tjednik Nacional, nagrađena je kao najbolja u kategoriji Društvene odgovornosti u korporativnom sektoru. Akciji kojom je do danas 115 ponajboljih hrvatskih studenata osvojilo najveće stipendije u državi, stručni žiri HUOJ-a dodijelio je najviše bodova. Tako je ova akcija pobijedila u oštroj konkurenciji u kojoj su bile nominirane i akcije doniranja vozila hitne pomoći tvrtke T-mobile Hrvatska i VIPnetova kampanja projekta razminiranja Hrvatske.

Na svečanoj dodjeli koja se 12. lipnja održala u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanada predsjedniku Uprave NCL Media grupe Ivi Pukaniću Grand Prix je dodijelio stalni predstavnik programa za razvoj Ujedinjenih naroda Yuri Afanasiev, a prilikom preuzimanja nagrade Pukanić je izjavio:

“Mislim da je jedna od najvažnijih stvari to što smo mi uspjeli u ovih pet godina, koliko traje Top stipendija, osigurati ukidanje poreza na sve stipendije u Hrvatskoj do iznosa od četiri tisuće kuna. Moram priznati da smo to uspjeli prvenstveno zato što sam s tom idejom uporno maltretirao našeg premijera Ivu Sanadera, dok na koncu nije popustio jer sam bio previše dosadan“, rekao je Ivo Pukanić zahvalivši se pritom svim partnerima Nacionala koji su sudjelovali i sudjeluju u akciji Top stipendija za Top studente - VIPnetu, Podravci, Ingri, Ini, Diners Clubu i Hrvatskoj radio-televiziji, te agenciji AprioriPREDSTAVNICI DOBITNIKA Grand PRixa Zoran Maksić iz FINA-e, Tamara Pećarević iz Plive, Dijana Dešković-Kobas iz Spone, Amelia Tomašević iz HUOJ-a, Kristina Laco iz Premise, Eduard Osredečki iz HUOJ-a, Mihovil Bogoslav Matković, HUOJ, i Ivo Pukanić iz NCL Media GrupePREDSTAVNICI DOBITNIKA Grand PRixa Zoran Maksić iz FINA-e, Tamara Pećarević iz Plive, Dijana Dešković-Kobas iz Spone, Amelia Tomašević iz HUOJ-a, Kristina Laco iz Premise, Eduard Osredečki iz HUOJ-a, Mihovil Bogoslav Matković, HUOJ, i Ivo Pukanić iz NCL Media Grupe komunikacije.

Predsjednik NCL media grupe ovom je prilikom prvi put službeno najavio pokretanje prve Novinarske akademije u Hrvatskoj koju je osnovala NCL Media Grupa, a koja s radom počinje već ove jeseni. Ta će akademija, dodao je Pukanić, biti u potpunosti usklađena s Bolonjskim procesom, zbog čega ju je odobrila i službena komisija Ministarstva obrazovanja, znanosti i športa.

Osim Top stipendije nagrade su osvojile i kampanje “Prve tri su najvažnije”, koju je izradila agencija Premisa za UNICEF, potom javno zdravstvene akcije Plive, FINA-ina akcija “Godine otvorene komunikacije”, te agencija Spona za Pfizerovu kampanju "Otvoreno o Sexu".

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika