19.06.2007. / 11:15

Autor: Nina Tomljanović

ŽUPANIJSKI SUD U ZAGREBU

Odvjetnik Ademija sumnja u vjerodostojnost dokumenata Save Štrbca

"On je deklarirani neprijatelj hrvatskih vlasti, stoga je i manipulirao i s lažnim dokumentima koje mi odbacujemo", kazao je Prodanović, te dodao da bi mu se samo dao legitimitet prihvaćanjem sporne dokumentacije

Na Županijskom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje umirovljenim generalima Rahimu Ademiju i Mirku Norcu. Odvjetnik Ademija, Čedo Prodanović se usprotivio prihvaćanju dokumenata koje je sastavila agencija Veritas, udruga bivšeg člana Vlade Republike Srpske Krajine Save Štrbca.

"On je deklarirani neprijatelj hrvatskih vlasti, stoga je i manipulirao i s lažnim dokumentima koje mi odbacujemo", kazao je Prodanović, te dodao da bi mu se samo dao legitimitet prihvaćanjem sporne dokumentacije.

Odvjetnik Prodanović je podsjetio i da je zamjenik glavnog državnog odvjetnika Antun Kvakan jučer kazao da Štrbac neće biti pozvan kao svjedok, pa kaže da se tako ne može provjeriti ni vjerodostojnost njegovih dokumenata.

Ademijev branitelj nije odmah predložio izvođenje dokaza, pa je obrana generala Mirka Norca zatražila 10 minuta pauze.

Vezane vijesti

Suđenje Čačiću zbog nesreće u Mađarskoj nastavlja se 21. lipnja

Suđenje Čačiću zbog nesreće u Mađarskoj nastavlja se 21. lipnja

Treće ročište prvom potpredsjedniku Vlade i ministru gospodarstva Radimiru Čačiću zbog izazivanja prometne nesreće s dvije poginule osobe u Mađarskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika