20.06.2007. / 11:09

Autor: Marijana Zrinjski

AFERA MAESTRO

Mesić smatra da ministri nisu odgovorni za stanje u Fondu

Na današnjoj sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost predsjednik Mesić i premijer Sanader izrazili su zadovoljstvo uspjehom akcije „Maestro“. Naglasili su kako ih ne zanimaju konkretni slučajevi, već rezultati cjelokupne strategiije borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala.

Tako je rečeno kako se trenutno provodi još nekoliko akcija čiji8 se rezultati uskoro očekuju.

Sanader je opet naglasio zasluge Vlade u akciji „Maestro“, rekavši kako je vlada omogućila sve logističke, financijske i zakonodavne uvjete potrebne da se takva akcija uspješno provede. Najavio je kako će tijekom današnjeg dana smijeniti tri optužena potpredsjednika HFP-a, te kako će uskoro formirati radnu skupinu koja će izraditi novi zakon o Fondu za privatizaciju.

Odgovarajući na novinarsko pitanje, predsjednik Mesić je rekao kako smatra da ministri koji su bili u Upravnom odboru Fonda nisu odgovorni za otkrivene nepravilnosti, te da vjeruje premijeru Sanaderu, koji pak vjeruje svojim ministrima.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika