20.06.2007. / 13:15

Autor: Marko Biočina

OTVORENO

VIDEO: Sukob Mamića i Štimca

Gledatelji HTV-ove emisije "Otvoreno" sinoć su mogli uživati u sučeljavanju Igora Štimca i Dinamovog izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića. Povod je dakako bio nedavni Štimčev izbor na mjesto predsjednika Udruge prvoligaša. Iako su raspravu počeli staloženo, nije trebalo dugo da Štimac i Mamić počnu komunicirati onako kako je većina gledatelja i očekivala. Mamić je tijekom cijele emisije komplementirao Štimcu, da bi odmah potom napadao njegove najbliže suradnike, Renu Sinovčića i Branka Grgića.

Nastavak emisije je donio retorički obračun u kojem je Štimac optužio Mamića da
obmanjuje javnost sa podacima o urednom poslovanju. „Vi ste pravnim manevrom otpisali svoje dugove, a drugima nabijate na nos kako posluju pod blokadom“, rekao je Štimac, na što je Mamić uzvratio tezom kako je Hajduk već 11 godina u blokadi, ali ipak egzistira na tržištu

Za kraj je Štimac najavio kako će prisiliti Dinamo da sudjeluje u radu Udruženja, te da će u protivnom snositi teške sankcije.

„I te kako ćete sudjelovati, jer svoju bazu nemate gdje predstavljati osim u Udruzi. Statut vam nalaže da surađujete, u suprotnom ćete snositi najteže moguće konzekvence. Ako zaista ne želite sudjelovati u radu Udruge, onda ne vidim razloga da uopće sudjelujete u natjecanju“, završio je Štimac.

„Nikada u životu nećemo sudjelovati u radu vaše Udruge prvoligaša“, rekao je zaključno na kraju emisije Zdravko Mamić.

Video isječke pogledajte ispod

Vezane vijesti

Izgubljeni u prijevodu

Izgubljeni u prijevodu

Urednica Hloverka Novak Srzić pokušala je u HTV-ovoj emisiji 'Otvoreno' razriješiti umjetno stvoreno pitanje prijevoda srpskih filmova. Prve minute… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika