26.06.2007. / 13:41

Autor: Nina Tomljanović

UTAKMICA

Humanitarno-košarkaški spektakl u Zagrebu 3. srpnja

Prvi put zajedno nakon 15 godina Kukoč, Perasović, Rađa, Arapović, Komazec, Vranković, Cvjetićanin...

U organizaciji NCL Media Grupe i magazina SUPERKOŠARKA odigrat će se humanitarno košarkaški spektakl u kojem će nastupiti reprezentacija Hrvatske koja je 1992. godine na Olimpijadi u Barceloni osvojila srebrnu medalju. Sav prihod od prodaje ulaznica i donacija sponzora biti će uplaćen u korist KRIJESNICA, udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Uz humanitarni spektakl slavi se i 15 godina od tog košarkaškog uspjeha Hrvatske na ljetnim Olimpijskim igrama. Generacija ’92 iz Barcelone nastupit će u originalnom sastavu predvođena NBA zvijezdom Tonijem Kukočem koji je potvrdio dolazak iz Chicaga. Uz njega, nastup su potvrdili i svih ostalih 11 igrača s povijesnih Olimpijskih igara. Naravno, osim tragično preminulog Dražena Petrovića.

Utakmica se igra u utorak 3. srpnja u 20 sati u KC Dražen Petrović, a cijena ulaznice iznosi 30 kn. Postoje također VIP ulaznice koje uključuju mjesto u VIP loži te konzumaciju hrane i pića po cijeni od samo 100 kn. Nadamo se da ćete se odazvati akciji i kupnjom određenog broja ulaznica pridonijeti ovom projektu.

Prodaja karata

Fan shop, passage Cibone, tel. 01 481 33 87
Aquarius records, Zagreb, Varšavska 13,
tel: 01 6391 673 / 674

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika