26.06.2007. / 15:35

Autor: Marijana Zrinjski

HDZ-HSP

Đapić: "Još je prerano za razgovor o koaliciji"

Predsjednik Vlade i HDZ-a Ivo Sanader izjavio je danas da s čelnicima Osijeka, Osječko-baranjske županije i stranaka koje sudjeluju u gradskom i županijskom vijeću jučer ni hipotetski nije razgovarao o koaliciji već da je ondje bio radi otvorenja Osječkog ljeta, a čelnicima HSP-a i HDSSB-a, razgovarao je o važnim projektima za Osijek i Županiju.

"Mislim da je u ovom trenutku pitanje moguće koalicije apsolutno u drugom planu. Mi nismo o tome jučer razgovarali, ali čini mi se da smo pokazali da je normalno da se razgovara o projektima za grad i županiju", rekao je Sanader.

Predsjednik HSP-a i gradonačelnik Osijeka, Anto Đapić za Nacional.hr koji je sinoć s premijerom popio kavu, potvrdio je kako sa Sanaderom nije razgovarao o koaliciji te da je za takve razgovore prerano. "O koaliciji s HDZ-om za sada uopće ne razmišljamo, iako nam je HDZ prirodan partner. Glavni su nam izbori, a tek nakon rezultata izbora vidjet ćemo kako ćemo dalje", kazao je Đapić koji očekuje da na izborima u Osijeku njegova stranka dobije četiri zastupnika.

Vezane vijesti

Nema više milosti za Grčku

Nema više milosti za Grčku

Koliko god da se može odahnuti nakon što je Grčka brzo dobila novu vladu, tako posao nije gotov. Prije svega Europa mora pokazati što može, piše u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika