27.06.2007. / 12:33

Autor: Nina Tomljanović

MEDIJI

Feral nastavlja izlaziti uz pomoć EPH

Erceg nije želio govoriti o pojedinostima dogovora s EPH-om, no kazao je da su od EPH dobili garanciju da se neće uplitati u uređivačku politiku

Nakon što je Feral Tribune prije dva tjedna privremeno prestao izlaziti, zbog financijskih teškoća, taj splitski tjednik sutra će se ponovo naći na kioscima, jer je tvrtka u Europapress holdingu (EPH) pronašla partnera koji će ga dokapitalizirati, potvrdio je direktor izdavača tog splitskog tjednika Zoran Erceg.

"Mogu potvrditi da će novi broj Ferala sutra biti u prodaji", rekao je Erceg, potvrdivši i da će izdavača tog tjednika, tvrtku "Kultura i rasvjeta d.o.o.", dokapitalizirati EPH.

Erceg nije želio govoriti o pojedinostima dogovora s EPH-om, no kazao je da su od EPH dobili garanciju da se neće uplitati u uređivačku politiku.

"Na tržištu se nažalost ne možemo samostalno održati, no ne bi smo se upuštali u posao koji bi ugrozio našu uređivačku neovisnost, a ni EPH-u nije u interesu suštinski mijenjati Feral, jer ako list ne bi bio ovakav kakav je, onda bi i sam propao", kazao je Erceg. No, priznao je da će "u iduća dva do tri mjeseca ipak doći do nekih sadržajnih i uređivačkih promjena".

Direktor splitskog tjednika kaže da će se grafički izgled lista promijeniti, i krug tema o kojima će pisati, ali tvrdi kako je riječ o planu "starom" godinu dana.

Vezane vijesti

Nakon Todorića, Građanska Akcija 'na doručku' i kod Pavića

Nakon Todorića, Građanska Akcija 'na doručku' i kod Pavića

Građanska Akcija nastavila je svoju 'seriju' posjeta pod nazivom 'Na doručku kod...'. Tako su je jutros uputili u središte grada i 'doručkovali'… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika