28.06.2007. / 17:27

Autor: Marijana Zrinjski

IZGLASAVANJE NEPOVJERENJA VLADI

IDS jedini podržao HNS-ovu i SDP-ovu inicijativu

Jedino je IDS danas u Saboru podržao prijedlog HNS-a i SDP-a da Sabor Vladi izglasa nepovjerenje zbog korupcijskog skandala u Hrvatskom fondu za privatizaciju.

Prijedlogu su se usprotivili HDZ, HSP, HSLS, HSU i HDSSB, dok se HSS nije izjasnio hoće li podržati smjenu Vlade.

Zastupnik IDS-a Damir Kajin akciju "Maestro" Državnog odvjetništva i USKOK-a smatra najozbiljnijim pokušajem da se pretvorbenom kriminalu stane na vrat.

"Priznajem, ova vlada nas je oslobodila hipoteke Haaga - Gotovina, Glavaš, novo ročište za Norca, Ademi, Petrač je u zatvoru, Zagorec vjerojatno čeka na izručenje, načet je HFP", kazao je Kajin, ocijenivši da su ministri ipak politički odgovorni jer nisu primijetili kriminal U HFP-u.

"Ljudi s plaćama od 50 tisuća kuna došli su u HFP na plaću od 10 tisuća, jer su znali što se tamo događa i mislim da su ministri zato politički odgovorni", rekao je Kajin dodajući da su ministri u Upravnom odboru HFP-a "prodavali zjake, umjesto nadzirali".

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika