29.06.2007. / 11:11

Autor: Nina Tomljanović

NAJAVA KONCERTA

Snoop Dog ipak ne dolazi u Hrvatsku

Nakon što je danas ujutro najavljen koncert američkog repera Snoog Dog-a u Zagrebačkom Aquariusu, koncert je samo par sati kasnije otkazan.

Organizator koncerta, agencija Nota izjavila je:
"Nažalost jutros najavljen koncert Snoop Dogga je otkazan. Nakon što je managment potvrdio njegov nastup u Aquariusu u četvrtak 5.7., prije sat vremena nam je došla obavijest o otkazivanju najavljenog koncerta. Iako smo od strane managmenta zamoljeni da u tako kratkom periodu organiziramo koncert, nakon obavijesti medijima stigla je informacija da su dobili „bolju privatnu ponudu“."

Snoop Dog je trenutno je na velikoj svjetskoj turneji i trebao je prvi put nastupiti i u Hrvatskoj.

Prije par mjeseci Snoop Dogg je izdao novi singl ''Boss' Life'', s albuma AOL Sessions, koji se već vrti po svim relevantnim top listama. Snoop Dogg je producent i glumi u filmu Coach Snoop, koji se očekuje krajem ove ili početkom sljedeće godine. Film je baziran na osobnom iskustvu koje je ovaj američki reper imao kao trener školskog nogometnog tima u kojem igra njegov sin.

U posljednjih godinu dana američki reper je primio četiri MTV nagrade, a osim toga osam puta je nominiran za Grammyi te mnoge druge nagrade.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika