29.06.2007. / 15:43

Autor: Marijana Zrinjski

ZAGREB

Nećak Vjeke Sliška kriv je za prometnu nesreću u Maksimiru

Nećak Vjeke Sliška i sin ubijenog Marka Sliška jučer je skrivio prometnu nesreću na zagrebačkoj Maksimirskoj ulici u kojoj je ranjeno nekoliko osoba, i za to će biti kazneno i prekršajno prijavljen.

Kako bi izbjegao posljednjice osamnaestogodišnji Vjeko Sliško, budući da je u nesreći vozio BMW 3 zagrebačke registracije bez vozačke dozvole, tražio je od prijatelja da laže policiji kako je on vozio.

Nesreća se dogodila kada se Sliško kretao lijevim prometnim trakom Maksimirskom prema istoku. Na raskrižju s Ravnicama nije prilagodio brzinu i prednjim desnim dijelom BMW-a naletio je na zadnji desni dio Škode Fabie zagrebačkih registracija kojim je upravljao Željko K. Od udarca Škoda je odbačena i zaustavila se na povišenom nogostupu.

Na zadnjem sjedištu u dječjoj sjedalici bio je šestogodišnji dječak. S obzirom da nije bio vezan sigurnosnim pojasom od udarca je izletio kroz staklo vrata i zadobio teže ozljede. Drugi, devetogodišnji dječak koji se također nalazio na zadnjem sjedalu lakše je ozlijeđen, a obojci dječaka i vozaču Škode Fabie pružena je liječnička pomoć u KBC Zagreb.

BMW je u zanošenju naletio na još jedan automobil, Škodu Feliciu, također zagrebačke registracije kojom je upravljao Viktor L. Felicia se zarotirala i odbačena je sjeverno izvan kolnika gdje je zadnjim lijevim dijelom naletjela na metalnu ogradu sa sjeverne strane raskrižja. BMW je odbačen unatrag i na kraju se zaustavio u raskrižju prednjim dijelom okrenut prema sjeveru. Vozač Škode Felicie i putnik iz vozila lakše su ozlijeđeni i prevezeni u Kliniku za traumatologiju.

Nakon nesreće osamnaestogodišnji Sliško zatražio je Hitnu pomoć i prevezen je u Kliniku za traumatologiju gdje su mu utvrđene lakše ozljede. Međutim, nije sačekao da liječnici obave svoj posao do kraja, nego je samovoljno napustio bolnicu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika