30.06.2007. / 10:51

Autor: Nina Tomljanović

AUTO BOMBA

Otkrivena druga bomba u Londonu

Prvo je vozilo bio srebrni Mercedes koji je nađen u blizini Piccadilly Circusa a drugi automobil bio iste marke ali plave boje i poput prvog napunjeno "velikom količinom goriva", kanistrima s benzinom i velikom količinom čavala

Britanska policija otkrila je i drugi automobil-bombu koji je bio parkiran nedaleko prvog automobila s bombom koja je jučer deaktivirana, a nalazio se ispred londonskog noćnog kluba u kojem je bilo mnogo posjetitelja.

Na konferenciji za novinare Peter Clarke, načelnik protuterorističkog odjela londonske policije kazao je da je druga bomba nađena u automobilu sadržavala čavle i gorivo kao i prva te da su dva vozila očito povezana.

Prvo je vozilo bio srebrni Mercedes koji je nađen u blizini Piccadilly Circusa a drugi automobil bio iste marke ali plave boje i poput prvog napunjeno "velikom količinom goriva", kanistrima s benzinom i velikom količinom čavala, navodi agencija DPA.

Agencija navodi da je nađen u blizini Hyde Parka te da je odvučen na deponij za smještaj automobila gdje je bomba i deaktivirana.

Vezane vijesti

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Prošloga tjedna u Londonu je za javnost otvoren Granary Square, jedan od najvećih urbanih javnih prostora tog tipa u Europi koji će veličinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika