01.07.2007. / 14:43

Autor: Marko Biočina

SDP

Milanović: "HDZ nudi bogat kulturno-umjetnički program"

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović, prisustvovao je današnjoj 10. redovnoj izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a Grada Zagreba. Tom prilikom je komentirao jučerašnji govor premijera Sanadera na Saboru HDZ-a.

„Čuo sam da je bio Sabor Hrvatske demokratske zajednice s bogatim kulturno-umjetničkim programom, no žiri će biti birači na izborima u studenom“, rekao je Milanović.

Najave HDZ-a kako će spustiti dobnu granicu prava glasanja na 16 godina, Milanović je nazvao pukim obećanjima, podsjetiviši kako je prije godinu i pol dana HDZ u Saboru glasao protiv tog prijedloga. Milanović je još dodao kako se ne boji da će se prednost koju trenutno ankete daju SDP-u u narednom razdoblju istopiti. „ U SDP-u nema straha, ali ima motivacije i želje da se Hrvatskoj donese nešto novoga“, poručio je Milanović.

Osim Milanovića, konvenciju mladih SDP-ovaca je posjetio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je obećao nove prostore za mlade u Zagrepčanki, Badelu, Gredelju, Paromlinu i Uljari, te skoro otvaranje dva legendarna kluba za mlade, Kulušića i Lapa.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika