02.07.2007. / 17:17

Autor: Nina Tomljanović

MUP

Zagrebačka policija: Ne pamtimo kada je bilo ovako malo posla

U prosjeku se dnevno zabilježi gotovo 70 kaznenih djela, odnosno šest puta više nego li je to bio slučaj u protekla 24 sata

Zagrebačka policija u protekla 24 sata zabilježila je samo 13 kaznenih djela, te ne pamte kada su posljednji put imali tako malo posla.

"Riječ je o najmirnijem danu do sada. Ne pamtimo kada je bilo ovako malo posla", kazala je Aleksandra Ljuba, glasnogovornica zagrebačkih policajaca koji su od nedjelje ujutro do danas ujutro zabilježili šest teških krađa provaljivanjem, četiri krađe te tri slučaja narušavanja javnog reda i mira. Uz to, u policijskoj evidenciji zabilježen je i požar klima uređaja u tramvaju koji je ugasio sam vozač.

U prosjeku se dnevno zabilježi gotovo 70 kaznenih djela, odnosno šest puta više nego li je to bio slučaj u protekla 24 sata. Osim rekordno malog broja kaznenih djela, u policiji su posebno zadovoljni jer nije bilo razbojstava i krađa vozila, s čime se, inače, redovito susreću.

Policajci iako nisu imali posla sa zagrebačkim kriminalcima, nažalost su morali obaviti očevid 18 prometnih nesreća u kojima je pet osoba teško stradalo, a 22 lakše.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika