03.07.2007. / 13:09

Autor: Nina Tomljanović

POLJICA

Osumnjičeni župnik Ljubičić na misi u Poljicama

Uz mons. Kordića u svećeničkoj odjeći bio je i Ljubičić, koji je čitao Evanđelje, a nakon mise nije previše kontaktirao s mještanima

Banjolski župnik Drago Ljubičić, nedavno osumnjičen za pet kaznenih djela bludnih radnji nad petoricom dječaka u dobi od 10 do 12 godina, ove je nedjelje župljane Poljice iznenadio svojim pojavljivanjem na nedjeljnoj misi.

Jutarnje misno slavlje u poljičkoj župnoj crkvi predvodio je generalni vikar krčke biskupije mons. Ivan Kordić, koji je ujedno i župnik u tom mjestu, svega nekoliko kilometara udaljenom od grada Krka. Uz mons. Kordića u svećeničkoj odjeći bio je i Ljubičić, koji je čitao Evanđelje, a nakon mise nije previše kontaktirao s mještanima.

Rapski svećenik nakon puštanja iz pritvora od 15. lipnja boravi u krčkom svećeničkom domu u kojem borave umirovljeni svećenici krčke biskupije. Ljubičića su mještani Bajčića posljednjih dana viđali i na njegovoj starini, maloj kamenoj kućici. Krčka biskupija garantirala je pismom da će njihov svećenik protiv kojega je u tijeku istražni postupak, poštovati odluku suda, a riječ je o približavanju oštećenicima, to se u dosadašnjem tijeku postupka ispoštovalo jer Ljubičić praktički nije napuštao otok Krk.

Vezane vijesti

Žena u Saboru samo 19,8 posto

Žena u Saboru samo 19,8 posto

Novoizabrana pravobraniteljica za ravnopravnost spolova RH Višnja Ljubičić danas je u Puli rekla da su, što se zastupljenosti žena u Saboru tiče,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika