05.07.2007. / 17:13

Autor: Marijana Zrinjski

SABORSKA RASPRAVA

Letica: "Ljubo Jurčić nestao je iz sabora kao Greta Garbo"

«U Sabornici ima oko petnaestak zastupnika, strani novinari pomislili da se raspravlja o nekoj banalnoj temi, poput iskorjenjivanju komaraca ili skakavaca, a ne o raspravi o rebalansu proračuna», kazao je danas nezavisni saborski zastupnik Slaven Letica u tijeku saborske rasprave o rebalansu proračuna te uputio kritiku novopečenom članu SDP-a Ljubi Jurčiću. "Ono što je posebno tužno, što iz oporbe nema ni nominiranog kandidata za premijera, Ljube Jurčića, koji je kao Greta Garbo nestao iz ovog Sabora", rekao je Letica dodajući da  zamjera Jurčiću što ne cijeni Visoki dom i ne želi raspravljati o ozbiljnim temama.

Letica je utvrdio kako nema ni SDP-ovca Slavka Linića, kojeg je nazvao "utemeljiteljem modernog ekonomskog nihilizma u Hrvatskoj", jer je 2000. godine rekao da će masovni stečajevi spasiti Hrvatsku u Opatiji.

Marin Jurjević iz SDP-a stao je u Jurčićevu obranu prigovorivši Letici kako si je umislio da je izabrani redar u Visokom domu, kao što su nekada bili higijeničari da je iznio uvredljivu, neistinitu izjavu kritizirajući Jurčića. "Inače, kolega Jurčić je je upravo u ovoj zgradi, sada ma drugog posla, kao što je jučer kolega Letica imao drugog posla, kad smo mi ostali ovdje do 18.45, a njega se pet šest puta prozivalo da govori, a nije bio tu", rekao je Jurjević. Letica mu je na to rekao da nije kritizirao Jurčića već samo iznio statističku konstataciju prema kojoj je Jučić jednom ili dva puta prisustvovao raspravama.

Vezane vijesti

EU se nije integrirala kao država

EU se nije integrirala kao država

O mogućnostima izlaska iz aktualne dužničke krize i osnivanju fiskalne unije u eurozoni razgovarali smo s Ljubom Jurčićem, profesorom Ekonomskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika