05.07.2007. / 18:53

Autor: Marijana Zrinjski

REAKCIJA OPORBE

Milanović: "Radi se o zadahu močvare u kojoj je Sanader bio kormilar"

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović reagirao je na poziv premijera Ive Sanadera da se stranke očituju o navodima dokumenta objavljenih u Hrvatskom listu, u kojima se tvrdi da je na Djevičanskim otocima pohranio 19,9 tona zlata. Kako piše Indeks portal Milanović je, osvrnuvši se na rečenicu Sanadera da su te optužbe mulj blato i močvara, kazao da se radi o zadahu močvare u kojoj je Sanader navigavao i bio kormilar.

"Radi se o dokumentu koji nismo ni vidjeli, a kada u njemu bude ime nekoga iz naše stranke onda ćemo se o njemu i očitovati. U međuvremenu o njemu se treba očitovati gospodin Sanader koji očito kreira atmosferu izvanrednog stanja u državi. Nikakva opasnost Hrvatskoj ne prijeti, nitko je nije napao. Riječ je vjerojatno o insinuacijama jednog bjegunca pred hrvatskim pravosuđem, a to su sve daleki odjeci one močvare o kojoj govori gospodin Sanader u kojoj je on navigavao i bio kormilar zajedno s drugim ljudima iz HDZ-a. To su njihovi osobni obračuni i SDP s tim nema nikakve veze», kazao je Milanović te dodao da je to jedna neozbiljna i neukusna galama s kojom SDP nema nikakve veze. «Radi se o optužbama na račun premijera i smatram da je to očajnički pokušaj jednog bjegunca pred pravdom da okrene stvari u svoju korist. Premijer nema što pozivat one koji s tim nemaju nikakve veze da se očituju o tome. To su unutarnji obračuni u HDZ-u i zadah te močvare u kojoj nitko iz SDP nije bio».

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika