08.07.2007. / 15:06

Autor: Martina Zeković

ANEKS SPORAZUMA O IZGRADNJI MSU-A

Službenice smijenjene zbog zabune oko ministra

Nakon što je Gradski ured za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Ministarstvu kulture u petak poslao aneks Sporazuma o izgradnji zgrade Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu u kojem se kao potpisnik u ime Ministarstva kulture navodi bivši ministar Antun Vujić, zbog te su zabune smijenjene dvije službenice i raspoređene na niže rangirane poslove.

Naime, ministarstvo je Gradskom uredu vratilo nepotpisane primjerke II. Aneksa Sporazuma i dodalo kako se čini da grad Zagreb još nije spoznao da je HDZ 2003. pobijedio na izborima i da je ministar kulture već tri i pol godine član HDZ-a Božo Biškupić.

Pročelnik Ureda Davor Jelavić nije naveo imena zaposlenica koje je zbog toga kaznio, ali je rekao da su se mimo znanja nadređenih 3. srpnja dogodili propust i pogreška službenika zbog kojih je u Ministarstvo kulture poslan sporni aneks ugovora, objavio je Večernji list. U dopisu Ministarstva kulture pak stoji da je popratni dopis Aneksu Sporazuma potpisao baš Davor Jelavić.

Vezane vijesti

Ministar Ostojić: Uvest ćemo reda u kombinirani rad liječnika

Ministar Ostojić: Uvest ćemo reda u kombinirani rad liječnika

Ministar zdravlja Rajko Ostojić danas je izjavio da je u zadnjih osam godina radio tko hoće i kako hoće, odgovarajući na novinarsko pitanje o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika