09.07.2007. / 11:31

Autor: Nina Tomljanović

DUREXOVI NOVI PROIZVODI

Durex: Traži se 200 dobrovoljaca za testiranje kondoma

Sudjelovanje u "istraživanju" kandidatima neće biti honorirano, no za nagradu će dobiti besplatan paket Durexovih proizvoda te će njihova imena automatski biti na popisu nagradne igre u kojoj će, ako budu izvučeni, imati priliku osvojiti 1.000 australskih dolara

Jedna od najpoznatijih svjetskih tvrtki za proizvodnju kondoma "Durex" traži 200 dobrovoljaca, muškaraca i žena, za testiranje svojih novih proizvoda, izvijestili su britanski mediji. Od izabranih kandidata traži se niz povratnih informacija o dobrim i potencijalno lošim stranama novih proizvoda, stoji u priopćenju Durexa.

Sudjelovanje u "istraživanju" kandidatima neće biti honorirano, no za nagradu će dobiti besplatan paket Durexovih proizvoda te će njihova imena automatski biti na popisu nagradne igre u kojoj će, ako budu izvučeni, imati priliku osvojiti 1.000 australskih dolara. Slično istraživanje provest će se i u Velikoj Britaniji. Direktor marketinga Durexa Velika Britanija Sam White kazao je kako će pri izboru kandidata više izgleda imati oni čije molbe budu duhovite.

"Kada u svojem životopisu, među ostalim poslovima navedete i ovaj, siguran sam da ćete biti u prilici hvaliti se svojim prijateljima o posebnim sposobnostima kojima ste obdareni... da ne spominjem kakav ćete uspjeh polučiti kod osoba suprotnog spola", rekao je u šali White.

Kandidati u molbama moraju navesti razloge zbog kojih se smatraju prikladnima za sudjelovanje u "istraživanju", a od odabranih će se tražiti iskreni odgovori na postavljena pitanja o kvaliteti proizvoda.

Vezane vijesti

F1: Grosjean na vrhu prvog dana testiranja u Barceloni

F1: Grosjean na vrhu prvog dana testiranja u Barceloni

Francuski vozač Romain Grosjean ostvario je najbrže vrijeme na stazi Catalunya pored Barcelone, tijekom prvog dana završnog testiranja uoči nove… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika