07.07.2007. / 11:43

 

Extra zona

Andrea Da Silva: Ponosna sam na muža, sva odricanja su se isplatila

Andrea Da Silva, supruga nogometaša Eduarda Da Silve, s Extrinom novinarkom Ružicom Đukić razgovarala je o preseljenju u London i tome kako ne strahuje hoće li ju i kako primiti supruge drugih nogometaša Arsenala

U samo nekoliko dana život Andree Da Silva, supruge nogometaša Eduarda Da Silve sasvim će se promijeniti. Ležerni obiteljski odmor na moru u Umagu naprasno je prekinut. Zamijenila su ga pakiranja prtljage, odlazak bilježnicima i brojne druge obveze.
Vijest kako je njezin suprug, Dinamov nogometaš Eduardo Da Silva, potpisao ugovor s londonskim klubom Arsenal prošlog je tjedna bila jedna od glavnih sportskih vijesti. Neslužbeno se spominjalo kako je taj transfer vrijedan čak 24 milijuna eura, što je do sad najveći novac koji je ijedan hrvatski klub dobio za prijelaz svog igrača u neki od stranih klubova.
Iako je ta vijest došla sasvim nenadano, Andreu je ona samo iznenadila, ali ne i uplašila. Smatra kako će se izvrsno snaći u Londonu. Ne zabrinjava je ni činjenica da će prvi put stanovati negdje izvan rodnog Zagreba.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika