09.07.2007. / 08:00

 

Extra zona

Portret Mirjane Lučić

Extrina novinarka Jelena Badovinac istražila je sve kontraverze kao i pokušaje iznude novca koje je Mirjana Lučić poduzimala na račun svoje stare tenisačke slave

Svi oni koji su godinama žalili tenisačicu Mirjanu Lučić mogli bi, čini se, ovih dana promijeniti svoje mišljenje. Više nije jasno je li ona žrtva obiteljskog nasilja i nesretnih okolnosti ili je zapravo prevarantica koja je iskoristila svoje nekad slavno ime u svijetu tenisa i mislila da će samo time zarađivati ostatak života.
Njezin dolazak 30. lipnja, odnosno povratak u Hrvatsku nakon devet godina "progonstva", popratili su gotovo svi mediji u Hrvatskoj. Mirjana je stigla na poziv hvarskog gradonačelnika Pjerina Bebića koji je njoj i njezinoj obitelji želio pružiti novi dom i uvjete za treniranje. O tome nam je Pjerino Bebić ispričao: "Mirjana je imala tri zadatka: prijaviti svoje boravište na Hvaru, trenirati djecu u teniskom kampu, u kojem čak nije bila obvezna biti svaki dan, već kad ima vremena i osigurati kontakte u svijetu za WTA turnir koji smo željeli dovesti na Hvar. I naravno, igrati. No, ništa od navedenog nije ni pokušala".

Kako je Mirjana Lučić reagirala na ove optužbe pročitajte ovdje, u pismu što ga je uputila novinarki Extre.

Teniske početke Mirjane Lučić financirao je u najvećoj mjeri otac hercegovačkog poduzetnika Milana Lučića te brat njezina oca koji ima lanac trgovina, samoposluživanja i restoran Posejdon. Prije spektakularnog bjega od oca zlostavljača u Ameriku njezina majka pokupila je sav novac s bankovne knjižice, a u javnosti je malo poznata činjenica da su Mirjanini roditelji imali problema od prvog dana braka te su se rastali već nakon godinu dana zajednička života. Samo zbog djece su kasnije pokušali ponovno. Zna se jasno i činjenica da je njihov odlazak u Ameriku najviše forsirala najstarija sestra Ana koja je tada bila u vezi s Amerikancem iz New Yorka kojeg je upoznala u rodnoj Makarskoj.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika