09.07.2007. / 14:15

Autor: Marko Biočina

NOGOMET

Vrdoljak i Mandžukić za 2.5 milijuna eura u Dinamu

Mario Mandžukić i Ivica Vrdoljak, dvojica možda i ponajboljih igrača Zagreba danas će potpisati za Dinamo. Očekuje se da će Zagrebov dvojac večeras potpisati petogodišnje ugovore s gradskim rivalom, a NK Zagreb je na svojim službenim stranicama objavio da transfer iznosi 2,5 milijuna eura.

Tako su se potvredile najave da će Dinamo novac od prodaje Eduarda da Silve uložiti u pojačanja. Izbor je pao na 21-godišnjeg Mandžukića koji bi trebao ojačati konkurenciju u napadu, te Vrdoljaka koji može igrati u obrani ali i u veznom redu. Iako je Zagrebov predsjednik Medić posljednjih godina odbijao unosne ponude stranih klubova, očito je da cifra od 2,5 milijuna eura spada u kategoriju ponuda koje se odbijaju.

Dinamov trener Branko Ivanković već je izrazio svoje zadovoljstvo pojačanjima rekavši kako su „Vrdoljak i Mandžukić vrsni igrači koji će sasvim sigurno biti pojačanje za klub“.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika