12.07.2007. / 17:28

Autor: Martina Zeković

NAJAVA MEČA

Tučnjava na konferenciji za novinare

Bivši svjetski boksački prvaci Fernando Vargas i Ricardo Mayorga ne mogu dočekati da uđu u ring 8. rujna.

Naime, press konferencija na kojoj su najavili svoju sljedeću borbu u Staples Centru, pretvorila se u tučnjavu koju je isprovocirao Mayorga verbalnno napadajući Vargasovu suprugu.

"Učinit ću uslugu Vargasu tako što ću ga poslati u penziju ovom borbom pa njegova obitelj više neće patiti svaki put kad uđe u ring", kazao je Mayorga i dodao kako će Vargasovoj supruzi učiniti uslugu jer više neće morati plakati nakon što on unakazi Vargasa.

Vargas je na to povikao: "Govoriš o mojoj ženi?", naglo se ustao i nekoliko puta udario Mayorga kojem je lagano raskrvario obrvu i usnicu. Tučnjavu su spriječili redari i Don King koji se bacio između dva boksača-

"Nisam želio otići iz boksa na ovaj način", kazao je Vargas koji se posljednji put borio 15. srpnja 2006. "Ja se borim za svoj ponos i svoju obitelj", dodao je.

Mayorga se nije borio od 5. svibnja prošle godine kada ga je u šestoj rundi nokautirao Oscar De La Hoya osvojivši time titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Vezane vijesti

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Visoki poljski državni dužnosnici izrazili su u ponedjeljak u Splitu na konferenciji "Regionalni razvoj i fondovi Europske unije - prijenos znanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika