27.07.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

SERIJA

"FRIENDS" MOŽDA IDU DALJE

“FRIENDS” MOŽDA IDU DALJE

NEW YORK: Iako je javno obznanjeno da će sljedeća, deveta sezona superpopularne američke televizijske serije “Friends” biti i posljednja, da će posljednja epizoda serije biti emitirana u svibnju 2003. godine, te da se ona više nakon toga neće niti snimati niti emitirati, predsjednik američke televizijske mreže NBC, koja emitira seriju, po prvi puta je otvorio mogućnost da se ona nastavi i da se emitira i deseta sezona. Jeff Zucker je tu mogućnost objasnio činjenicom da će NBC vrlo teško nadomjestiti seriju “Friends” nekom slično uspješnom serijom, pa je moguće da zbog toga odluči da nastavi s njenim snimanjem i emitiranjem dok se ne nađe adekvatna zamjena. On je izjavio:
“Nema nikakve sumnje da bi prekidanje emitiranja serije ‘Friends’ ostavilo ogromnu rupu u našem rasporedu. Potvrđujem da je ovo vjerojatno posljednja sezona serije ‘Friends’. Bio bih iznenađen da ne bude tako. Ali ipak, ja neću tvrditi stopostotno da su zabijeni svi čavli na njenom lijesu.”
Iz njegovih riječi jasno je da se u vrhu kompanije ozbiljno razmišlja da se serija nastavi. Tvorci serije Marta Kauffman i David Crane tvrde da u tom smislu još nisu dobili nikakvu službenu obavijest, te da oni sada smišljaju sadržaj za narednu sezonu, te se dogovaraju kako da je završe u svibnju sljedeće godine da sve priče šestoro glavnih likova budu zaokružene, a da kraj bude – happy end.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika