14.07.2007. / 13:52

Autor: Marijana Zrinjski

HAC

Sprema se smjena direktora Hrvatskih autocesta

Željko Krapljan, direktor u Hrvatskim autocestama zadužen za Sektor naplate cestarina, poznat javnosti po pismu u kojem je optužio dio čelnika tvrtke da su omogućili navodnu milijunsku pljačku u HAC-u, navodno je smijenjen jučer prijepodne s te funkcije.

No, obavijest o ostavci koja je bila izvješena na oglasnoj ploči HAC-a, nakon sat i pol je skinuta, a Krapljan kaže kako ne zna ništa o svojoj smjeni. Istovremeno predsjednik HAC-ova sindikata i član Nadzornog odbora te državne tvrtke, Mijat Stanić tu je informaciju potvrdio. «Imam informaciju da je Krapljan smijenjen i da ta odluka nije povučena. Znam da je odluka o smjeni napisana i uručena mu jer sam bio tada u Upravi», kazao je Stanić.

Glasnogovornik Vlade Maček kazao je pak da će se o smjeni Krapljana raspravljati sljedeći tjedan na Nadzornom odboru Hrvatskih autocesta koji će zatim dati prijedlog Upravi. Nije međutim želio komentirati razloge moguće smjene.

Vezane vijesti

Bruxelles prisilio na smanjenje cestarina

Bruxelles prisilio na smanjenje cestarina

Dok se u Hrvatskoj priprema poskupljenje cestarina, a u Sloveniji je u proteklih nekoliko godina propalo više pokušaja da se utječe na smanjenje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika