17.07.2007. / 09:10

Autor: Marijana Zrinjski

SAD

Napojnica od 10 tisuća dolara

Da se situacija iz hoolywoodskog filma "Napojnica od milijun dolara" ne događa samo na filmu ovih dana uvjerila se konobarica Jessica Osborne, iz američke države Indiana.

Naime, od redovitih gosti restorana gdje je radila, majke i dvojice sinova dobila je dobila napojnicu od 10 tisuća dolara. Ta je obitelj u restoran Pizza Hut redovito dolazila i često čavrljala s 20- godišnjom Jessicom Osborne koja im se jednom prilikom požalila da je dva puta morala odustati od fakulteta jer nije imala dovoljno novca za školarinu. Malo poslije toga obitelj se planirala odseliti, na što im je simpatična konobarica rekla da se prije toga svakako moraju doći oprostiti. Prošlog tjedna to su i učinili, a tada su joj uručili i ček s novcem za njenu školarinu kojega su naslijedili nakon smrti u obitelji. "Mislila sam da ću zaplakati", rekla je Jessica koja sada namjerava upisati studij fotografije ili novinarstva.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika