17.07.2007. / 10:21

Autor: Nina Tomljanović

TURIZAM

Sljeme sve atraktivnije

Sljemenski hoteli popunjeni su vrlo dobro, oko 30 posto i time Sljeme može konkurirati hotelima u gradu. Tim je riječima Ljiljana Velnić, pomoćnica direktora za ugostiteljstvo i turizam demantirala tvrdnje da hoteli "zjape" prazni.

"Apartmanska kuća Snježna kraljica otvorena je u listopadu umjesto u veljači, pa je zbog toga ostvareno tek 10 posto planiranih noćenja", kazala je Ljiljana Velnić jučer na konferenciji za novinare. Istovremeno hotel Tomislavov dom 2006. godine bilježi povećanje noćenja za 17,6 posto u odnosu na 2007. godinu. Zabilježen je i velik interes brojnih tvrtki za održavanje seminara, edukacije i "team building" pa je najavljena i izgradnja tzv. adrenalinskog parka na obroncima Medvednice. Da je Sljeme sve atraktivnije svjedoče i jednodnevni izleti koje Grad ostvaruje u suradnji s agencijom Ibus. Na taj način turisti koji odsjedaju u hotelima u centru mogu posjetiti sve znamenitosti Parka prirode Medvednica. Jučer je na vrhu zagrebačke gore u hotelima bilo prijavljeno 120 gostiju. Među posebnim ljetnim ponudama našli su se sedmodnevni, petodnevni i vikend aranžmani po povoljnim cijenama, a treba izdvojiti program za umirovljenike koji se u Tomislavovom domu provodi drugu godinu zaredom.

U podružnici Upravljanje športskim objektima posebno su ponosni na apartmansku kuću Snježna kraljica, koja spada u kategoriju četiri zvjezdice, a može se pohvaliti i izvrsnom gastro ponudom s brojnim domaćim specijalitetima. U cijenu najma apartmana (četverokrevetni za 480 kuna po danu) ulazi i korištenje jacuzzi bazena i fitnessa. Dodatne informacije mogu se dobiti na stranicama www.sljeme.hr.

Vezane vijesti

Sljemenski Crveni spust dobio zeleno svjetlo od FIS-a

Sljemenski Crveni spust dobio zeleno svjetlo od FIS-a

Sljemenski Crveni spust danas je prošao formalnu FIS-ovu snježnu kontrolu koju moraju proći svi organizatori Svjetskog kupa, te su sljemenske utrke i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika