17.07.2007. / 14:00

 

Extra zona

Antea Kodžoman i Ivan Todorić: Staro prijateljstvo postalo ljubav?

Nekoliko mjeseci nakon što je prekinuo vezu s pjevačicom Lanom Jurčević, najmlađi sin Ivice Todorića u javnosti se pojavljuje u društvu manekenke Antee Kodžoman

Zadnjih se tjedana u gradskim kuloarima govori kako je najmlađi sin najpoznatijeg hrvatskog poduzetnika, vlasnika Konzuma Ivice Todorića, Ivan Todorić ponovno zaljubljen. Nakon dugogodišnje veze s pjevačicom Lanom Jurčević, s kojom je prekinuo prije nekoliko mjeseci, Ivan Todorić viđa se s manekenkom Anteom Kodžoman. Antea i Ivan navodno su se već prije nekoliko godina intenzivnije družili, a čini se kako su nedavno to prijateljstvo ponovno obnovili.
Antea Kodžoman stigla je u Zadar na modni događaj Beck's Fashion Hr u društvu manekenke Ive Jerković i modnog stilista Marka Grubnića te je s njima provodila cijele dane. Nakon što je završena druga večer Beck's Fashion Hr-a, uzvanici su se uputili u klub Gotham u kojem se održavao after party. Iako je početak službeno najavljivan za 23 sata, gosti su se počeli skupljati tek iza ponoći a među prvima je stigao Ivan Todorić. Isprva je sjedio s manekenkama koje su nosile reviju, da bi se potom uputio prema šanku i tamo družio s prijateljem.
Antea je u Gotham stigla kasnije, prvo se pozdravila s poznanicima a potom uputila prema šanku i popričala s Todorićevim prijateljem, ponašajući se kao da se ona i Ivan ne poznaju. S vremenom su i Antea i Todorić počeli razgovarati, a po njihovu stavu i izrazima lica moglo se zaključiti kako nije riječ samo o prijateljskom razgovoru.

Više u novom broju Extre...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika