17.07.2007. / 14:52

 

Extra zona

Josip Radeljak u priopćenju izrazio svoje mišljenje o "Latinici", grbavim popovima i homoseksualcima

Prenosimo u cijelosti priopćenje koje je Josip Radeljak Dikan poslao u redakciju lista 24 sata kako bi, po drugi put, objasnio zašto je odbio gostovati u emisiji "Latinica"

- S obzirom na obilatost neistina koje gospodin Latin pripovijeda u vašim novinama u svezi sa mojim najobičnijim odbijanjem sudjelovanja u njegovoj emisiji, želja mi je obavijestiti vaše čitaoce da je u sinoćnjoj Latinici sve i opet „krojeno“ pristranim i zlonamjernim voditeljskim škarama.
U važnijim emisijama HTVa trebalo bi ipak obratiti pažnju, da se mogućnost stvaranja mišljenja kod publike, ne daje olako u ruke, nažalost teže oboljelim osobama, jer isto se po pravilu pretvara u osvetu, ciničnost i zlo, po samoj prirodi stvari!
Nikada u crkvi koja nam je dobar tisućljetni primjer niste vidjeli grbavog, šepavog a svakako ni teško oboljelog svećenika na propovjedaonici – jer to bi za vjernike i stvaranje mišljenja kod puka bilo preopasno.
Pravi razlog mog ne sudjelovanja u emisiji Latinica nema nikakvih drugih razloga, osim što se ne osijecam ugodno u prisustvu homoseksualaca.
S poštovanjem zahvaljujem

Josip ing. Radeljak

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika