18.07.2007. / 14:57

Autor: Nina Tomljanović

RIJEKA

Ruža Tomašić nastavlja akciju suzbijanja zlouporabe droge

Potkraj rujna Ruža Tomašić je najavila i održavanje javne tribine o ovisništvu i zlouporabi droga potkraj rujna u Rijeci, na kojoj će govoriti i roditelji ovisnika

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Rijeci, saborska zastupnica HSP-a Ruža Tomašić govorila je o nastavku svoje akcije suzbijanja zlouporabe droge, te je izvijestila da je razgovarala s više roditelja ovisnika na istarskom i riječkom području.

Saborska zastupnica HSP-a je rekla da je primijetila napredak u odazivu roditelja ovisnika, te je navela da joj se obraćaju sve manje anonimno, te da sve češće prijavljuju preprodavače droge. Uz pomoć roditelja, koji su joj anonimno dojavljivali imena i podatke o preprodavačima, u Puli je policija uhitila njih trojicu, kazala je Ruža Tomašić.

Potkraj rujna Ruža Tomašić je najavila i održavanje javne tribine o ovisništvu i zlouporabi droga potkraj rujna u Rijeci, na kojoj će govoriti i roditelji ovisnika. Za sada, rekla je, još nisu spremni izići u javnost sa svojim pričama. Upitnim je ocijenila djelovanje komuna za odvikavanje od ovisnosti, rekavši da ovisnici i poslije izlaska iz njih nemaju škole kako bi se mogli zaposliti, iako se ondje nauče raditi mnoge poslove. Jedan od razloga zašto se vračaju ovisništvu jest i nedostatak posla, ustvrdila je saborska zastupnica HSP-a.

Vezane vijesti

Ruža Tomašić izabrana za predsjednicu HSP dr. Ante Starčević

Ruža Tomašić izabrana za predsjednicu HSP dr. Ante Starčević

Ruža Tomašić danas je u Zagrebu na Općem saboru Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSPAS) kao jedina kandidatkinja ponovno izabrana za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika