19.07.2007. / 20:02

Autor: Martina Zeković

IZJAVA

Mesić: "Zalažem se za odgovorne novinare i odgovorno novinarstvo"

"Uvijek sam se zalagao za odgovorne novinare i odgovorno novinarstvo ali sam za to da se pojedino pitanje rasvijetli sa svih strana. Nije u redu da se u nekom mediju kao što je HTV nekoliko puta pojavljuje osoba bez ikakvih argumenata", rekao je Mesić tijekom današnjeg posjeta Međimurskoj županiji

"Ako se jedan odvjetnik pojavljuje u ulozi odvjetnika onog kojega traži hrvatska policija, bilo bi logično da Televizija ima i njegovu punomoć", kazao je Mesić.

Predsjednik je u Međimurskoj županiji posjetio tvrtku "Bernarda" u Pušćinama koja se bavi proizvodnjom madraca te je nekoliko puta bila nagrađena kao najuspješnija tvrtka u kategoriji malih poduzeća. Također je posjetio najveće i najuređenije kontinentalne toplice u Svetom Martinu na Muri, te gradilište tvornice "Tijara" u Štrigovi, jedne od većih greenfield investicija na hrvatskom sjeveru.

U općini Štrigova održao je radni sastanak s lokalnim političkim dužnosnicima. Posjetio je i Muzej Međimurja i izložbu Danijela Režeka, jednog od vodećih ljudi zagrebačke Ingre, koji u Starom gradu Zrinskih izlaže privatnu kolekciju skulptura bikova.

Vezane vijesti

Strani novinari u obilasku tzv. europske Amazone

Strani novinari u obilasku tzv. europske Amazone

Dvadesetdvoje novinara iz devet europskih zemalja i Hrvatske danas je u organizaciji svjetske nevladine organizacije za zaštitu prirode WWF počelo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika