21.07.2003. / 00:00

Autor: Tanja Simić

HRVATSKA

Pronađeno tijelo mrtve djevojke između Hvara i Brača

Potraga za mladićem i dvjema djevojkama, za koje se smatra da su subotu nestali na moru između Brela i Baške Vode, još uvijek traje, potvrdila je u ponedjeljak splitsko-dalmatinska policija. U potragu je, uz dva policijska glisera, uključen i promatrački zrakoplov Air Dalmacije, koji je u nedjelju uočio mrtvo žensko tijelo između Hvara i Brača. Još nije potvrđeno radi li se o jednoj od nestalih djevojaka, što će se utvditi nakon obdukcije u ponedjeljak.

Potraga je pokrenuta u subotu navečer, nakon što je policija primila poziv u pomoć od mladića koji se predstavio kao Hrvoje, jer se s pedalinom našao između Baške Vode i Brela, od kuda se zbog jakog vjetra nije mogao vratiti. Isti dan javljeno je iz hotela Berulja iz Brela da je ukradena jedna pedalina, a vlasnik brelskog restorana ‘’Rajski vrt’’ prijavio je policiji da mu na posao nisu došla tri djelatnika: Anđelina Zmire (30), Mirjana Soldić (29) i Hrvoje Ovčariček (23).

Vezane vijesti

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana je izvrsne kakvoće, nije onečišćeno komunalnim otpadnim vodama što znači da se kupači mogu sa sigurnošću kupati i rekreirati,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika