22.07.2007. / 15:19

Autor: Martina Zeković

SAD

Beckham debitirao u Americi, LA Galaxy izgubio utakmicu

Victoria Beckham i njezine nove najbolje prijateljice Katie Holmes i Eva Longoria pridružile su se punom stadionu kako bi navijale za Davida Beckhama na njegovoj debitantskoj utakmici u Americi. No, on je većinu vremena proveo na klupi.

Posh je na utakmicu povela i svoga sina Brooklyna dok je Katie Holmes, supruga Toma Cruisa, došla sa kćerkicom Suri. I dok se Katie mrštila tijekom prijateljske utakmice protiv Chelsea, gospođa Beckham nije djelovala zabrinuto u situacijama kada je klub njezina supruga počeo sigurno gubiti.

Iako je LA Galaxy izgubio 1:0, Beckham je bio oduševljen lansiranjem njegove, na sva zvona najavljivane, američke avanture.

"Bilo je vrlo emocionalno", kazao je Beckham kojeg je na stadion dopratio član sigurnosti. Bivši kapetan engleske reprezentacije sjeo je na klupu s ostalim igračima gdje ga je okružilo oko 100-injak novinara.

Vezane vijesti

Osiromašenje SAD-a

Osiromašenje SAD-a

Siječanjski porast zapošljavanja dobra je vijest, ali ona prikriva veću i više zabrinjavajuću priču - nastavljenu silaznu mobilnost američke srednje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika