Objavljeno u Nacionalu br. 610, 2007-07-24

Autor: Nacionalova redakcija

OBRAZOVANJE

Krediti za polaznike NCL novinarske škole

NCL visoka novinarska škola, nedavno osnovana prva privatna visoka novinarka škola u Hrvatskoj, sklopila je ekskluzivni ugovor s Privrednom bankom Zagreb, kojim su svim studentima visoke škole omogućeni iznimno povoljni uvjeti kredita kojim bi financirali svoje školovanje. Tako im je uz vrlo povoljnu kamatnu stopu od 6,9 posto omogućen i poček otplate kredita od tri i pol godine s rokom otplate do sedam godina. Poček otplate kredita traje i šest mjeseci nakon završetka studija, tako da studenti imaju vremena da nađu posao prije nego što počnu otplaćivati kredit. Takvi su uvjeti za kredit jedinstveni u Hrvatskoj i u skladu s najboljom američkom i svjetskom praksom, a ovo je prvi put da jedna hrvatska visokoškolska institucija na takav način pomaže svojim studentima.

Tako NCL visoka novinarska škola postaje dostupna svim zainteresiranima bez obzira na imovinsko stanje. Studenti se mogu potpuno posvetiti učenju, bez financijskih briga. NCL visoka novinarska škola svojim će studentima pomoći i pri pronalasku prvog posla, što bi im trebalo olakšati da nakon studija vrate sredstva koja su utrošili na školovanje.

Vezane vijesti

Sud u Mostaru naložio uspostavu jedinstvenih škola

Sud u Mostaru naložio uspostavu jedinstvenih škola

Općinski sud u Mostaru ocijenio je diskriminirajućom praksu postojanja dviju škola pod jednim krovom na području Stoca i Čapljine u kojima se nastava… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika