24.07.2007. / 10:07

Autor: Nina Tomljanović

ŽUPANIJSKI SUD U ZAGREBU

Troje novih svjedoka u istrazi afere Maestro

Kao i na proteklim istražnim ročištima svjedokinje su ispitivane uglavnom o malverzacijama s atraktivnom državnom zemljom

Na zagrebačkom Županijskom sudu nastavlja se istraga protiv osmero osumnjičenih za korupciju u Fondu za privatizaciju, uhićenih u akciji ''Maestro''. Pred istražnog suca izlazi troje novih svjedoka s područja Zadarske županije.

Na jučerašnjem ročištu saslušane su ravnateljica zadarskog županijskog Zavoda za prostorno planiranje Nives Kozulić i pročelnica Upravnog odjela za razvitak i infrastrukturu Zadarske županije Nevenka Marinović, a zaposlenica HFP-a Amalija Jurjević nije se pojavila jer joj nije bio uručen poziv za saslušanje.

Kao i na proteklim istražnim ročištima svjedokinje su ispitivane uglavnom o malverzacijama s atraktivnom državnom zemljom. No, detalji njihova iskaza nisu se mogli doznati jer je istraga proglašena tajnom.

Istražni sudac Boris Ivančić još uvijek očekuje USKOK-ov zahtjev o proširenju istrage i saslušanju novih svjedoka među kojima bi trebao biti i predsjednik Fonda Grga Ivezić.

Vezane vijesti

Polančec svjedočio o Dalmacijavinu - 'Ništa se nije moglo privatizirati bez...

Polančec svjedočio o Dalmacijavinu - 'Ništa se nije moglo privatizirati bez Sanadera'

Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec ustvrdio je svjedočeći na ponovljenom suđenju u slučaju "mali maestro" da optuženi bivši potpredsjednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika