30.07.2007. / 12:35

Autor: Marko Biočina

SDP

Milanović: "Čačić je dobar menadžer, ali politika je puno više od toga"

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u razgovoru za Poslovni dnevnik još je jednom ponovio mišljenje kako je ta stranka spremna na suradnju s HNS-om, ali da će Radimir Čačić morati odustati od svojih premijerskih ambicija.

"Nije bitno Čačićevo mišljenje o meni, nego mišljenje birača i o njemu i o meni. To je ključna revizija i konzalting koji se moraju obaviti, a nakon toga će nam biti puno jasnije tko od nas kako stoji. Čačić je pokazao da je dobar menadžer, ali politika je puno više od toga.", rekao je Milanović.

On je također ponovio uvjerenje kako on i SDP-ov kandidat za premijera, Ljubo Jurčić mogu funkcionirati kao dobar tim. Rekao je kako ne vjeruje da će među njima dolaziti do konflikta.

"Vi polazite od neizbježnosti konflikta, a ja polazim od neizbježnosti suradnje i razumijevanja. Mi se poznajemo i znamo međusobno koje su naše sposobnosti, a koja individualna ograničenja. Iz toga proizlazi moje uvjrenje kao smo moćan tim za Hrvatsku", rekao je Milanović naglasivši kako "hrvatske probleme može rješavati samo tim stgručnih i vjerodostojnih ljudi , a ne samo jedan čovjek".

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika