30.07.2007. / 14:47

 

Extra zona

Iva Majoli: Od jeseni treniram za "Ples sa zvijezdama"

Tenisačicu Ivu Majoli posjetili smo u Umagu gdje se odmara s kćeri Mijom te nam je ispričala o svom povratku tenisu, poslovnim planovima, bračnom životu te pripremama za nastup u showu "Ples sa zvijezdama"

Iako je protekli tjedan Iva Majoli boravila u Umagu gdje se održavao ATP turnir Croatia Open, najtrofejnija hrvatska tenisačica samo se odmarala u ovome gradu. Nakon tri godine, koliko je prošlo od zadnjeg teniskog turnira na kojem je igrala, ovih se dana počela vraćati u vrhunsku formu. U rujnu je očekuje nastup na US Openu, na Senior Touru na koji je pozvana. Na turniru će zaigrati protiv nekadašnjih teniskih suparnica Martine Navratilove, Jane Novotne i Conchite Martínez. Vjeruje, kako je rekla u razgovoru za Extru na koji je došla s devetomjesečnom kćerkicom Mijom, da će se u medijima napokon početi pisati i o njezinoj igri i tenisu.
Ono o čemu su mediji u zadnjih godinu dana pisali o 29-godišnjoj Ivi Majoli bilo je vezano za njezinu trudnoću koju nije od početka javno priznala, spektakularno i glamurozno vjenčanje te za nedavnu rastavu njezina brata Dade Majolija od Lejle Šehović i njezinoj novoj ljubavnoj vezi s glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem. Iva Majoli priznaje da se trenutačno nalazi u najljepšoj životnoj fazi te uživa u braku i majčinstvu. U Umagu se odmara u kući buduće šogorice Ljiljane Kovačević, udovice i majke četvero djece.
EXTRA: Tko sve ljetuje u kući vaše šogorice i kako se slažete s njom?
- U kući smo Mia i ja. Stipe radi, ali dođe vikendom. Idući ćemo tjedan nas troje otići na Brač. Ljiljana i Dado odlično se slažu. Jednako tako se slažemo i mi s Ljiljom. Sretna sam zbog njih. Tu je i njezina kći Andreja s kojom provodimo vrijeme. Ne idemo baš na plažu. Uživamo u vrtu kuće, gdje Mia ima svoj bazenčić u kojem se zabavlja većinu dana.
EXTRA: U kakvim ste odnosima ostali sa svojom bivšom šogoricom Lejlom koja se također sprema za novi brak?
- Nisam je ni vidjela ni čula od kada su se brat i ona razišli. Ono što joj želim u životu je samo sve najbolje.
EXTRA: Kako je vama u braku?
- Sretna sam. Mislim da mi se u pravo vrijeme dogodio i brak i dijete. Niti prerano, ni prekasno. Stipe je izrazito brižan suprug i otac. Iako je on više na putu i na poslu nego što sam to ja, kad god je slobodan pomaže mi oko Mije. Savjetnik je u jednoj američkoj tvrtki. Toliko sam opuštena zadnjih mjeseci. Prioriteti su mi se promijenili i sve je naravno podređeno djetetu.
Više u novom broju Extre...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika