01.08.2007. / 17:34

Autor: Martina Čizmić

ZADAR

Privedena još 2 piromana

Zadarska policija uhitila je još dvije osobe sa zadarskog područja zbog sumnje da su podmetali požar. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 37-godišnjak nagovorio 34-godišnjaka da podmetne požar u mjestu Radovin kod Zadra.

On je 28. srpnja oko 15 sati upaljačem zapalio suhu travu u hrastovoj šumi u Radovinu, nakon čega se požar proširio. Vatrogasci iz Zadra taj su požar lokalizirali uz pomoć kanadera, no 34-godišnjak je ponovno oko 21 sat upaljačem zapalio suhu travu i aktivirao požar.

Utvrđeno je i da je 37-godišnjak izazvao požare. U mjestima Slivnica Donja i Radovin 29. srpnja, te 30. srpnja u mjestu Slivnica Donja predjel Knežević. Obojica su osumnjičeni da su podmetanjem požara počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom, a 37-godišnjak i za kazneno djelo poticanja. Privedeni su istražnom sucu Županijskog suda koji će odlučiti o pritvoru.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika